• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4
  • Slide5

Üdvözöljük a Helios Dental fogászat honlapján!

Fogászati kezelés másként? Igen!

Szeretne ismét felszabadultan, fogai takargatása nélkül mosolyogni? Szeretné visszanyerni régi mosolyát? És mindezt kiemelkedően jó áron, gyorsan, könnyedén és úgy, hogy Ön és igényei állnak a középpontban?

Ne keressen tovább! Nálunk jó helyen jár!

A kezelés megfelelő előkészítésének érdekében, a páciens egyéni igényei és kérései figyelembe vételével, egy gondos és részletekbe menő értékelést követően, igyekszünk a legalkalmasabb kezelési tervet összeállítani. Természetesen a terv kidolgozása a pácienssel közösen történik. Odafigyelésünkkel és rugalmasságunkkal igyekszünk fogászati kezelését, amennyire csak lehetséges, kellemessé tenni.

Kiváló minőségű, de megfizethető fogpótlásra vágyik? Bizonytalan? További kérdései lennének? A különböző kezelési lehetőségek valamint kérdései, aggodalmai a kezelést megelőző konzultáció során kerülnek alapos megbeszélésre.

Esztétikai és restauratív (korona, híd) fogászatra szakosodtunk - mint implantáció és fémmentes (Cirkónium korona) fogpótlás. Szeretne kezeléseinkről többet megtudni? Esetleg időpontot egyeztetne? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és minden kérdését szívesen megválaszoljuk.

Bízunk benne, hogy ellátogat hozzánk!

Az Ön Helios-Dental csapata!

Implantáció

Implantátum beültetés

Az implantáció célja a páciens számára használható és esztétikus fogpótlás készítése, komplex protetikai rehabilitációja. Mind esztétikailag, mind pedig funkcionálisan a megfelelő megoldást nyújtja és megelőzi a fogelvesztés után elkerülhetetlen csontlebontódást. Fogászati implantátumnak nevezzük az állcsontba fogpótlás céljából beültetett, általában titán "műgyökeret".

Tovább

Őszi akciónk

Új tanév fogszabival!

Ősszel 10% kedvezménnyel kínáljuk a rögzített fogszabályozó készüléket hagyományos brekettekkel. Ezt a készüléket elsősorban gyerekeknek és fiataloknak ajánljuk.

További információk a fogszabályozásról itt olvashatók.

Kérjen időpontot fogszabályozási szakrendelésünkre most!

Tel.: 96/204-427 vagy 70/604-1044