Vendégkönyv

Kérjük, írjon nekünk/rólunk a vendégkönyvbe.

(Az Ön e-mail címe nem fog megjelenni.)

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!

Pocsai Tamás 2017-02-17 14:00

Tökéletesen elvégzett munka, fájdalom mentesen, kellemes hangulatban. Ilyen fogorvoshoz járni, főleg ha az ember a Helios Dental-t választja.
Le a kalappal a csapat előtt és nagyon szépen köszönöm a munkájukat!

Köpcsényi Katalin 2017-02-05 16:00

A gyermekkori fájdalmas emlékek és felnőttkori számos rossz tapasztalat és csalódás után megtaláltam a helyet, ami mindent megváltoztatott. Legyen szó bármilyen kezelésről kedvesség és profizmus fogad. 
A felnőttkori fogszabályozást szívből ajánlom mindenkinek. Büszkén viseltem a készüléket, mely mind esztétikai mind egészségügyi szempontból jobbá tette az életem. Visszakaptam az önbizalmam és megtanultam mosolyogni. Hatalmas köszönet az egész Helios Dental csapatnak! 

Klena Lili2016-12-02 14:00

Fogszabályzásra járok 1,5-2 éve, nagyon szépek lettek a fogaim... Nagyon elégedett vagyok a Helios Dental munkájával, mindenkinek csak ajánlani tudom! A szolgáltatásaik kiválóak, magas színvonalat képviselnek, mégegyszer nagyon köszönöm Helios Dental!! Ezuton kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket!! További sok sikert a munkájukhoz!!

Novits Ádám 2016-09-07 10:00

567 nap a rácsok mögött. Nagyjából így tudnám jellemezni az elmúlt másfél évem. Tegnap végre kikerült a kisvasút, mit kisvasút, komplett vasúti terepasztal a számból. Szenvedéssel teli időszakon vagyok túl, de megérte! Rőthy doktornő nagyon szép munkát végzett, köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom!! Ádám

Szép Tamás 2016-06-13 12:00

Azonnali ellátás, mint nálam sürgősségi esetben . :) rendes, segítőkész személyzet. Nagyon profi,szakszerű és fájdalommentes fogászati ellátás. ( tudom mert gyökérkezelésen estem át :) ! Csak ajánlani tudom !!!!!!!!!!!! ;) :) :) :) :) :)